Magabiztosság növelő idézetek

A legjobb dolog, ami veled történhet, valójában te magad vagy!

Egyetlen dolognak kell feltétlenül sugároznia belőled, bárhová is mész, ez pedig a magabiztosság.

Meg Cabot


A magabiztosság nem az a hozzáállás, hogy "úgyis szeretni fognak engem". A magabiztosság mögött inkább az áll, hogy "az sem baj, ha nem fognak szeretni".

Christina Grimme


A szerelem kihozhatja belőlünk a legjobbat: magabiztosságot a továbblépéshez, bátorságot, hogy elmondjuk az igazat, erőt a kitartáshoz. De néha nem az lep meg minket a legjobban, hogy mit hoz ki belőlünk a szerelem, hanem hogy ki hozza azt vissza.

Született feleségek c. film


Az igazi nő magabiztos, és nem fut a férfiak után.

Mécs Anna


Hogy hogyan érzem magam, sokkal fontosabb annál, mint az, hogyan nézek ki. Az tesz téged széppé, hogy magabiztos vagy és jól érzed magad a bőrödben.

Bobbi Brown


Ha a poharad "félig teli", magabiztos, optimista és pozitív leszel. Folyamatosan és önbizalommal telve tudsz haladni álmaid megvalósítása felé.

Brian TracyHa bízol önmagadban, nyert ügyed van. Az emberek vonzódnak ahhoz, akire felnézhetnek. A magabiztos személy könnyen vezető egyéniséggé válik bármely társaságban.

Meg Gabot


A magabiztosság egyfajta varázslat, aminek hatására hiszel önmagadban, és az egész világnak meg tudod mutatni, milyen csodálatos vagy.

Kate Scott


A magabiztosság széppé teszi a hétköznapit. Húzzátok ki magatokat, lassítsatok, mutassatok érdeklődést, legyetek érdekesek, és ha nincs mondanivalótok, tegyetek fel egy kérdést!A magabiztosság széppé teszi a hétköznapit. Húzzátok ki magatokat, lassítsatok, mutassatok érdeklődést, legyetek érdekesek, és ha nincs mondanivalótok, tegyetek fel egy kérdést!

Tasmina Perry


Merjünk nagyok lenni – s valóban nem oly nehéz –, de legyünk egyszersmind bölcsek is!

Széchenyi István


Mentális állapotunk sajnos túl sokat ingadozik a vágyak, az énközpontúság, a lustaság, az izgalom és hasonlók jellemezte tartományban. Az elmetérképen ezek az egészségtelen állapotok közé tartoznak.
Egészséges állapotok ezzel szemben a kiegyensúlyozottság, a higgadtság, a folyamatos tudatos jelenlét és a valós alapokon álló magabiztosság.

Daniel Goleman – Richard J. Davidson


Az arckifejezések közül azt hiszem, a mosoly a legfontosabb. A mosoly magabiztosságot és megértést sugároz.

Milo O. Frank


A magabiztosság - miként a művészet - soha nem abból fakad, hogy tudod a válaszokat, hanem abból, hogy nyitott vagy minden kérdésre.

Garry Stevens


Tudod mi az, ami igazán szexi? A humorérzék. A kaland íze. Arcpír télen. Csípő, amibe bele lehet markolni. Nyitottság. Magabiztosság. Alázatosság. Jó étvágy. Valaki, aki hallgat az intuíciójára. (...) Egy okos visszavágás. Jelenlét. Gyors észjárás. Egy ártatlannak tűnő hölgy, aki piszkos viccet mesél. (...) Egy nő, aki már felismerte, hogy milyen gyönyörű.

Courtney E. Martin


Szükséged lesz a magabiztosságra, hogy tovább lépj és lerombold az akadályokat. Éppen ezért higgy a kemény munkában! A kemény munka fogja megadni azt a magabiztosságot és önbizalmat, amire szükséged van.

Zaha Hadid


Az önbizalom megfelelő gyakorlat és stabil tudás eredménye. (...) A magabiztosság segít leküzdeni a mentális kihívásokat.

John Wiseman


A magabiztosság az összes létező közül a leggyönyörűbb tulajdonság.

Sabrina Carpenter


A boldogság és a magabiztosság a legcsinosabb dolgok, amiket csak magunkra ölthetünk.

Taylor Swift


A magabiztosság a kulcsa mindennek. Nem tudom annál találóbbnak elképzelni a szépség megformálását, mint valakit, aki nem fél önmaga lenni.

Emma Stone


Nem akkor leszünk magabiztosak, ha mindig igazunk van, hanem akkor, ha nem félünk a tévedéstől.

Peter McIntyre


Csak a legritkább esetben kövessed mások tanácsát: az olyan dologban, amelyet már meggondoltál, ki ismerhetné jobban az összes körülményeket, mint te magad?

Ludwig van Beethoven


Egyedül is tudnunk kell boldognak és magabiztosnak lenni. Így sosem fogunk egy rossz kapcsolatban sínylődni csak azért, mert félünk az egyedülléttől.

Richard Templar


Csak akkor bántanak meg mélyen minket a gonosz szavak, ha valahol a lelkünk mélyén elhisszük, igazuk van. Ha elég magabiztosak vagyunk, akkor csak egy zavaró jel.

Laurell Kaye Hamilton


Magamban belül magabiztos ember vagyok, és pontosan tudom, hogy mit tudok és mire vagyok képes, az értékeimet hajszálpontosan ismerem, és azt is mondhatnám, hogy néha öntelt és beképzelt (...) vagyok.

Pogány JuditAki magabiztosan hisz a vonzerejében, abban, hogy tudja, mikor mit kell mondania és mikor hogyan kell használnia a testét, az süket a "szív hangjára". Azt ugyanis csak az hallja meg, aki tökéletes összhangban van az őt körülvevő világgal, nem pedig az, aki az univerzum közepének gondolja magát.

Paulo Coelho