Önismeret és önfejlesztés egy életen át

A mi jól bevált limonádé receptünk

Önbizalom növelésével és konfliktusok kezelésével foglalkozunk, ezért weboldalunk elsősorban azoknak szól, akiket mindez érdekel, és az ehhez kapcsolódó self coaching és a hatékony asszertív kommunikáció is.
Azért jöttünk létre hogy támogatást és segítséget adjunk olyan emberek és válllatok számára, akik vágynak a fejlődésre, az előrehaladásra, vagy arra, hogy minél többet hozzanak ki önmagukból, az életükből, kapcsolatukból, a cégükből.

Citromból limonádét!

Témáink:

  • Önismeret, önbizalom, önbecsülés ,célkitűzés
  • Self coaching
  • Konfliktuskezelés

Weboldalunkat azoknak is ajánljuk, akik érzik azt, hogy több van bennük mint amit jelenleg a világnak mutatnak. Ha még nincs megfogalmazva a célod de tudod, hogy a mostani helyzetednél jobbat szeretnél, akkor kövess minket, de akkor is érdemes, ha már tudod mit szeretnél, de mégis valami láthatatlan „erő” visszahúz és nem tudod elérni amire vágysz.
Feltárjuk az elakadást vagy azt a dilemmát ami elakadást okoz és olyan nézőpontot láthatsz meg, amit lehet hogy magadtól sosem sikerült volna. Segítünk előrelendíteni céljaid érdekében, ami önbizalmadra is garantáltan jó hatással lesz.

Ennél azonban sokkal többet is kapsz!

Megmutjuk, hogyan tudod elérni amit szeretnél, ebben segít a self coaching.

Nem csak önbizalmad fog nőni, és nem csak céljaid lesznek, hanem megtudod, milyen lelki erőtartalékaid vannak, és a konfliktusokra is megtanulsz úgy tekinteni mint ami az önismeretedet fejlesztheti.

Mit várhatsz tőlünk:

  • Önbizalmad garantáltan nőni fog
  • Tisztába leszel erősségeiddel
  • Önismereted növekszik
  • Konfliktuskezelési képességed jobb lesz – nehéz helyzetekben is megállod a helyed
  • Lesznek megfogalmazott céljaid, álmaid – és látni fogod az odavezető utat is
  • Tisztába leszel azzal, milyen praktikák kellenek ahhoz, ha önmagadat szeretnéd fejleszteni

A "Citromból limonádét!" klasszikus szavak mögött a citrom jelképezi az élet savanyú eseményeit, a konfliktusokat, az önbizalomhiányt, a sikertelenséget.
Azonban ne feledjük, a citrom lehet bármennyire savanyú, készíthetünk belőle egy frissítő limonádét, egy finom citromos sütit vagy akár lehűthetjük magunkat egy jó kis citromos fagyival!

Ha az élet egy citromot nyújt feléd, akkor mondd azt: "Ó, igen. Imádom a citromot!" - Henry Rollins

Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad, könnyben kommunikálni és sikeresebb lenni az életben, akkor olvassd el ezt is:
Konfliktusok és a bennük rejlő lehetőségek
Tanácsadás cégeknek
Kapcsolat